Sevinçli Şehit Mehmet Erdoğan Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkilaplarına ve Türkiye Cumhuriyeti anayasasına bağlı, Türk milliyetçiliğini özünde yaşatan, Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerine sahip çıkan ve koruyan, fert ve toplum meselelerine duyarlı,devletin çıkarlarını kendi çıkarları önünde tutan,hak ve sorumluluklarını bilen ve koruyan, Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları bir davranış haline getiren, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen,ilgi, istidat ve yetenekleri istikametinde yetiştirerek, devletin önemli kademelerinde görmek amacı ile üst öğrenimine hazırlamaktır.

Misyon: Eğitim öğretim etkinliklerini; öğretim ilkesi, öğrenci düzeyi, çevre özellikleri ve prpgramda belirtilen esaslara uygun öğrenci ve velilerin beklentileri göz önünde bulundurularak, öğretmen, öğrenci, veli ve idarecilerin yardımlaşması şeklinde takım çalışması ve özveriyle gerçekleştirmektedir.

Saatler: 08:30 VE 15:05
Isınma: SOBA-KLİMA
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: 3 SERVİS ARACIYLA TAŞIMA YAPILMAKTADIR. OKULUMUZ TAŞIMA MERKEZLİ BİR OKULDUR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: VOLEYBOL,FUTBOL
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 9 öğretmen

WEB - https://imamoglusevincliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Sevinçli Mahallesi İmamoğlu/ADANA

Yerleşim Yeri - MAHALLE

Adres - Sevinçli Mahallesi İmamoğlu/ADANA

Ulaşım BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE AİT BELEDİYE OTOBÜSLERİ ADANA VE MAHALLEMİZ ARASINDA SEFERLER YAPMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ADANA´YA 45 KM,KOZAN´A 30 KM VE İMAMOĞLU´NA 8 KM.´DİR